Welkom

ZOEKslachtoffers.nl detacheert professionele (trauma) LOTUS® slachtoffers. Wij detacheren LOTUS® slachtoffers op elke gewenste plek in Nederland of daarbuiten. Ons bedrijf kent geen grenzen en wij verleggen deze ook graag. Met onze inmiddels jarenlange ervaring in detacheren kunnen wij u kwaliteit en kwantiteit van onze dienstverlening waarborgen.

En onze dienstverlening stopt niet bij het detacheren van LOTUS®slachtoffers. Wij kunnen desgewenst uw gehele LOTUS® planning -en coördinatie van LOTUS®slachtoffers uit handen nemen. Met ons streng geselecteerde netwerk van LOTUS®slachtoffers door geheel Nederland, ontzorgen onze professionele planners u met de al ingewikkelde en tijdrovende planning en kan u zich geheel richten op uw eigen core-business, namelijk, namelijk het organiseren van uw trainingen.

Onze missie is daarom niet midden dan "Fictie naar realiteit van hedendaags brengen en hiermee kennis van anderen vergroten"

Visie "Wij van ZOEKslachtoffers.nl zien het als onze kerntaak, om detachering en opleiden van LOTUS®slachtoffers naar een professioneel niveau te krijgen. Een daarmee professionele ondersteuning te bieden aan uw training of opleiding".